ולגולת הכותרת:
המתכון של קציפת התות המעולה שלי
טוחנים בבלנדר 500 ג' תות שדה יחד עם מעט ברנדי וכוס סוכר.
מקציפים אינסטנט וניל למוס, ושופכים את התערובת פנימה.
אחרי כמה שעות במקרר יוצא דבר מעולה ביותר!
מקציפים אינסטנט וניל למוס, ושופכים את התערובת פנימה.
אחרי כמה שעות במקרר יוצא דבר מעולה ביותר!
שמעתי שיש חלק מאנשים שאסור
להם פול…………….עד כמה זה נכון?
זה באמת נכון
יש אנשים, בעיקר בני עדות המזרח (נדמה לי שבעיקר כורדים) שלא יכולים לאכול פול. עניין של מחסור באנזים G6PD, או משהו כזה.
וברוכה הבאה!
קציפת תות!!! נשמע מעוללללה!!!!
ומי כמוך יודע….. 🙂